Κατά τη διάρκεια της media day του Ολυμπιακού, οι νεα additions της ομάδας, Τάισον Γουόρντ και Ντόντα Χολ, είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την ελληνική κουζίνα και όπως φαίνεται, η εμπειρία τους ήταν όμορφη.
Οι δυο παίκτες γεύτηκαν διάφορα παραδοσιακά πιάτα της χώρας μας, με το παστίτσιο να είναι αναπόσπαστο κομμάτι του μενού, ικανοποιώντας εκείνους που προτιμούν τις αλμυρές γεύσεις. Το γλυκό, εξίσου εντυπωσιακό, ήταν η μπουγάτσα, η οποία φαίνεται να τους άφησε θετικές εντυπώσεις. Οι αντιδράσεις τους κατά τη διάρκεια της γευστικής δοκιμής φανέρωσαν την απόλαυση τους.
Σίγουρα, ο Φουρνιέ, που είναι γνωστός για την αγάπη του στα ελληνικά εδέσματα που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους, θα πρέπει να ένιωσε περήφανος βλέποντας τους νέους συμπαίκτες του να ανακαλύπτουν τις γεύσεις αυτές.
Το tweet της EuroLeague που συνόδευσε την εκδήλωση επιβεβαίωσε τη συμμετοχή των παικτών:
“We got the new boys in town some Greek traditional food 🇬🇷 (yeah, the rest had already eaten the other two courses 🙁)”
Με αυτή τη γευστική εμπειρία, οι Γουόρντ και Χολ σίγουρα έκαναν ένα γλυκό ξεκίνημα στη νέα τους περιπέτεια στον Πειραιά.